Egy egyszerű desszert, maradva a gyümölcsös-pudingos vonalnál :)
4 adaghoz:
4 adaghoz:
A gyümölcsös réteghez 2 dl vizet
felforralunk 2 ek cukorral és a magozott meggy levével. Ha
felforrt, beleteszünk kb. 2 marék meggyet. Közben elkeverünk egy
csomag vanília pudingport 1 dl vízzel, majd ha felforrt a gyümölcs,
hozzáöntjük, keverjük, s ha már újra forr, kész is. A
poharakba kanalazzuk srégen, s megvárjuk, míg kihűl. Ha kihűlt,
elkészítjük a habot is: én ehhez 2 dl Oké! Habmestert vertem
fel, ¼ vanília rúd kikapart belsejével. Ha kész, rákanalazzuk
szépen a gyümölcsre, majd ízlés szerint kakaóporral/ reszelt
csokival/ friss gyümölccsel díszítjük!
A következőkben elkészítem majd almával, barackkal is!
A következőkben elkészítem majd almával, barackkal is!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése