Kolbászos-brokkolis rakott tészta
Hozzávalók:
25 dkg (csavar)tészta
1 szép fej brokkoli
1 sárgarépa
1 pohár tejföl
1 tojás
só, ételízesítő, bors,
petrezselyem, majoranna, sajt (2-féle, ízlés szerint), tej
fél szál kolbász
(esetleg egy fej vöröshagyma)
Elkészítés:
A tésztát sós, olajos vízben
megfőzzük. A sárgarépát felkarikázzuk, feltesszük főni, majd
hozzáadjuk a rózsáira szedett brokkolit is. A tejfölt kikeverjük
a tojással, sóval, ételízesítővel, fűszerekkel, reszelt
sajttal, egy kevés tejjel. Ha megfőtt minden, elkezdjük rétegezni:
tészta, zöldségek, karikára vágott kolbász, vöröshagyma
(opcionális), tészta, majd a tejfölös öntet, s még némi
reszelt sajt a tetejére.
Megjegyzés:
Én az egyik felét szezámmaggal is megszórtam.
Én az egyik felét szezámmaggal is megszórtam.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése