2014. március 14., péntek

Kolbászos-brokkolis rakott tészta

Kolbászos-brokkolis rakott tészta

Hozzávalók:
25 dkg (csavar)tészta
1 szép fej brokkoli
1 sárgarépa
1 pohár tejföl
1 tojás
só, ételízesítő, bors, petrezselyem, majoranna, sajt (2-féle, ízlés szerint), tej
fél szál kolbász
(esetleg egy fej vöröshagyma)

Elkészítés:
A tésztát sós, olajos vízben megfőzzük. A sárgarépát felkarikázzuk, feltesszük főni, majd hozzáadjuk a rózsáira szedett brokkolit is. A tejfölt kikeverjük a tojással, sóval, ételízesítővel, fűszerekkel, reszelt sajttal, egy kevés tejjel. Ha megfőtt minden, elkezdjük rétegezni: tészta, zöldségek, karikára vágott kolbász, vöröshagyma (opcionális), tészta, majd a tejfölös öntet, s még némi reszelt sajt a tetejére.

Megjegyzés:
Én az egyik felét szezámmaggal is megszórtam.


Jó étvágyat!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése