Sült zöldségek
Hozzávalók:
4 (közepes méretű) krumpli
1-1 közepes fej lila- és vöröshagyma
1 szál sárgarépa
fél kígyóuborka
1 db paradicsom
1 db (étkezési) paprika
3-4 gerezd fokhagyma
fél szál kolbász
só, ételízesítő, szerecsendió,
őrölt fehérbors
reszelt (füstölt) sajt
Elkészítés:
A zöldségeket megmossuk/meghámozzuk,
vékonyra szeljük. A kolbászt is felkarikázzuk, majd elkezdjük
„rétegezni”. A fokhagymagerezdeket a sorok közé szórjuk.
Ízlés szerint fűszerezzük. Kevés vizet öntünk alá, alufóliát
teszünk rá, majd előmelegített sütőbe tesszük. Mikor már
majdnem puha a sárgarépa is, levesszük róla az alufóliát, s
megszórjuk a reszelt sajttal. Addig sütjük, míg rá nem pirul a
sajt.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése