Hozzávalók:
30 dkg liszt
20 dkg kristálycukor
1 cs sütőpor
10-12 dkg csokipasztilla
2 tojás
3 dl tej
~120 g étolaj
magozott meggy
kakaópor
30 dkg liszt
20 dkg kristálycukor
1 cs sütőpor
10-12 dkg csokipasztilla
2 tojás
3 dl tej
~120 g étolaj
magozott meggy
kakaópor
Elkészítés:
A lisztet, cukrot, sütőport és a csokit összekeverjük egy tálban. Egy másik tálban elkeverjük a tejet, olajat a tojással, hozzáadjuk a meggyet, majd hozzáadjuk a lisztes keveréket. A massza felét belekanalazzuk a formákba, majd a maradék masszába belekeverjük a kakaóport.
180 fokon sütjük, kb. 25 percig.
A lisztet, cukrot, sütőport és a csokit összekeverjük egy tálban. Egy másik tálban elkeverjük a tejet, olajat a tojással, hozzáadjuk a meggyet, majd hozzáadjuk a lisztes keveréket. A massza felét belekanalazzuk a formákba, majd a maradék masszába belekeverjük a kakaóport.
180 fokon sütjük, kb. 25 percig.
Megjegyzés:
Szilikonformát használtam, kiolajoztam őket. 24 db lett ebből a mennyiségből.
Szilikonformát használtam, kiolajoztam őket. 24 db lett ebből a mennyiségből.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése