Kávés-csokis-mascarponés
pohárkrém
Hozzávalók:
10 dkg étcsokoládé(pasztilla)
5 ek tej
2 tk nescafé
(ízlés szerint) porcukor
25 dkg mascarpone
tejszínhab
10 dkg étcsokoládé(pasztilla)
5 ek tej
2 tk nescafé
(ízlés szerint) porcukor
25 dkg mascarpone
tejszínhab
Elkészítés:
A csokit a tejjel gőz felett megolvasztjuk, majd belekeverjük a kávét és a porcukrot. Lehűtjük, majd habosra keverjük a mascarponéval. Tejszínhabbal tálaljuk.
Ebből a mennyiségből 4 adagnyit kapunk.
A csokit a tejjel gőz felett megolvasztjuk, majd belekeverjük a kávét és a porcukrot. Lehűtjük, majd habosra keverjük a mascarponéval. Tejszínhabbal tálaljuk.
Ebből a mennyiségből 4 adagnyit kapunk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése